Koti     Cotonit     Meistä     Blogi    Galleria

Pentuja/ puppies

Kaikki pentumme kasvavat perheemme parissa tottuen elämisen ääniin ja muihin koiriin. Aluksi ne asuvat makuuhuoneessa saaden kasvaa rauhassa ja kun ne ovat n. 4-5 viikon ikäisiä, ne saavat vähitellen tottua myös muuhun laumaan.

Pennut luovutetaan noin 9-10 -viikkoisina (riippuen pentujen kehityksestä), jota ennen ne ovat madotettu useaan kertaan, tottuneet kuivaruokaan ja tarkastettu eläinlääkärillä. Kaikki pennut saavat mukaansa kattavan pentuoppaan ja hiukan kuivaruokaa, johon ne ovat kasvattajan luona tottuneet. Kaikki pentumme rekisteröidään Suomen Kennelliittoon ja myydään Kennelliiton myyntisopimusta käyttäen.

Meistä on mukavaa olla yhteydessä pentujemme uusiin koteihin ja kuulla aina silloin tällöin kasvattiemme kuulumisia. Myös ongelmatilanteissa voi aina kääntyä kasvattajan puoleen.

Jos olet kiinnostunut Nounouche-pennusta, voit laittaa meille viestiä etusivulla olevan yhteydenottolomakkeen kautta ja kertoa hiukan itsestäsi/perheestäsi ja yleisemminkin ajatuksiasi pennunhankinnasta. Voit myös soittaa meille, mutta töiden ja opiskelujen takia emme valitettavasti aina ole puhelimen päässä tavoitettavissa, mutta pyrimme näissä tilanteissa kyllä soittelemaan takaisin. Pentusuunnitelmien ollessa ajankohtaisia päivitämme lisätietoa sekä pentusivulle että blogiin.

Pääasiassa emme ota varsinaisia pentuvarauksia ennen pentujen syntymää tai ennen kuin olemme tavanneet kasvokkain esimerkiksi pentujen katsomisen yhteydessä. Alustavaan pentujonoon on kuitenkin muutamien mahdollista päästä yhteydenpidolla ja kiinnostuksella pentujamme kohtaan, mutta pentueiden vähäisen määrän vuoksi emme halua jonotuttaa ihmisiä turhaan.