Hyvää matkaa Hertta…

Annika omat koirat

Une Lady d’Ivandry 2.6.2003-30.5.2016

Meidän Hertta Bertta Percival Ignatius Puupu lähti tänään sateenkaarisillalle pentuja leikittämään… Meitä lohduttaa kovin ajatus siitä, että Hertta jaksoi kunnialla Hugo-pojan lähtöön asti.

 

Hugo lensi pesästä pois

Annika kasvatit, sijoitus, valokuvat

Nyt on Wapun poika Hugo muuttanut uuden perheensä luo Ulvilaan, viettäkäähän ihania hetkiä pikku pupsan kanssa!  ”Urho-poika” nimettiin siis uuden perheensä toimesta Hugoksi, viralliselta nimeltään Nounouche Vendredi Saint, pitkäperjantain kunniaksi. Tällä kertaa oli kyllä kieltämättä niin lähellä ettenkö olisi pitänyt poikaa itse, sen verran ihastuttava tapaus oli! Hugon bravuurina on ehdottomasti ollut ”juokseminen” neljällä tassulla tasajalkaa pomppien, ja toisaalta Hugo on ollut meidän ensimmäinen pentumme joka ei ehtinyt haukahtaa kertaakaan ennen poislähtöä. Saapa nähdä oppiiko koskaan… :)

Urho-poika 5 viikkoa!

Annika kasvatit, sijoitus, terveys

Urho kehittyy huimaa vauhtia ja onkin tänään jo viiden viikon ikäinen! Valitettavasti en ole päässyt vierailemaan Salossa kuluneen viikon aikana, mutta ensi viikolla toivottavasti on taas uusia kuvia tiedossa! Urho on siirtymässä nyt pikkuhiljaa tapaamaan myös muuta laumaa ja myös ulkoilu alkaa kohta olemaan ajankohtaista… Vanhuksemme Hertta 13.v on malttamattomana näyttänyt odottavan tulevaa tapaamista, mutta se onkin aina ollut hiukan höpsö noiden pentujen perään, niin omiensa kuin muidenkin. Pirjon mukaan Urho vaikuttaa tulevan kovin isäänsä Fandangoon, sen perusteella mitä nyt ainokaisesta voi tuon ikäisenä sanoa :)

Urhon emä Wappu on siis yhteisomistuksessa, eikä asu tavallisesti meillä kotona. Tämä pentue (tai noh, pentu) oli Wapulle ensimmäinen, mutta hyvin näytti vaistot toimivan heti alusta asti, ja Wappu onkin hoitanut Urhoa esimerkillisesti heti alusta alkaen. Wappu on yleensä aika rauhallinen ja kiltti, ja ehdottomasti ihmisläheinen! Wapulla on myös tapa seurailla televisiota ja bongata sieltä ne kaikki eläimet haukahtamalla. Wappu elää kotonaan muiden koirien kanssa, ja myös meillä ollessaan tulee hienosti toimeen muiden koirien ja lasten kanssa. Wappu on käynyt näyttelyissä muotovalion arvon verran, ja pakollisten terveystarkastusten (silmät & polvet 0/0) lisäksi Wapulla on MydogDNA-passi, eli testattuna on myös CMR, bNAT ja PH1 (terve).

Urhon isä Fandango asuu Sauvossa Tuija Mäntyniemellä, jossa myös on seurana muitakin koiria. Fandango on kotioloissaan helppo ja rauhallinen koira, eli se ei juurikaan esimerkiksi hauku. Fandango on kuulemma myös oman arvonsa tunteva koira, joka ei turhia hötkyile, ja sitä voisi kuvata helposti sellaiseksi camel bootsit -jalassa olevaksi koiraksi :) Fandango on suhteellisen pienikokoinen uros, eli todennäköisesti Urhosta ei mitään suuren suurta cotonia tule kasvamaan. Fandangolla on myös pakollisten tarkastusten (silmät & polvet 0/0) lisäksi MydogDNA-passi ja testattuna CMR, PH1, MH (lääkeaineyliherkkyys) ja DM. Coton-yhdistyksen sivuilla tietoa eri testeistä ja sairauksista –>

Fandangolla on todettu viime keväänä sivuääni sydämessä, joka myös jalostustietokannassa näkyy Fandangon tietojen yhteydessä. Kuuntelutuloksen jälkeen sydän ultrattiin, eikä kyseessä ollut sydänsairaus, vaan sydän oli normaali ja kyseessä oli ollut vain viaton sivuääni. Fandango on siis kaikin puolin terve murre :)

Eggbert3vrk3

Uusi Nounouche-pentu syntynyt!

Annika kasvatit, valokuvat

Pitkäperjantaina 25.3. syntyi yhteisomistuksessa olevalle Wapulle yksi ei-niin-pieni poika, alla kuvia ”Urhosta” kolmen vuorokauden ikäisenä. Tämä pikku pääsiäispupu on pääasiassa ranskalaisista linjoista; Wappu on tuotu Ranskasta, ja isä Fandango (om. Tuija Mäntyniemi) on Espanjasta pääosin ranskalaisin linjoin. Toivomme lähtökohtaisesti löytävämme pojalle sijoituskodin, kehityksestä riippuen tietenkin, joten jos olet kiinnostunut kuulemaan Urhosta lisää niin ota yhteyttä! Hiukan lisätietoa on pentusivullamme, ja me kerromme tietenkin mielellämme lisää!

 

Salli ROP ja eka serti/ Salli BOB with the first CAC

Pirjo Lindblom kasvatit, näyttelyt, omat koirat

Salli ROP

JEEEEEE, Salli sai tänään ekan sertinsä ja oli ROP Lahden ryhmänäyttelyssä ( Ulkomuototuomareiden järjestämä ). Tuomarina Tuula Plathan.
Onnea ja kiitos Salli ja Larissa :)

WOW, WOW
Salli was the BOB and received her first CACS in the Group
Show in Lahti today ( the show was arranged by the Finnish Dog Show Judges’ Society )
The judge was Ms Tuula Plathan.
Congrats to Salli and Larissa :)

Sohvi : Nounouche Abigail Gabble

Pirjo Lindblom kasvatit, omat koirat

siiri_ja_sohvi

Sohvi tänään 31.1-15 täyttää 8 vuotta.. eikä ikinä uskoisi sitä…

Sohvi tossukka on meille jättänyt ihania ipania joista iloitsen kovin,

ja onnittelut Sohvin siskolle Siirille :)

http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=ER23301%2F07&R=283